Despre Herbalife

Herbalife Ltd. (abreviere: HLF) este o companie internationala din domeniul nutritiei si al vanzarilor directe. Produsele Herbalife includ inlocuitori de masa (shake-uri si gustari proteice), suplimente nutritive pentru fitness si energie precum si produse pentru ingrijire personala.

Compania schimba vietile oamenilor prin produsele sale si prin reteaua de marketing si distributie formata din 2.3 milioane de distribuitori independenti,in peste 80 de tari din intreaga lume.

Herbalife este listata la bursa din New York. Actiunile Herbalife ating o cota inalta la finalul primului an de listare la Bursa din New York.

Piata din Romania este una foarte stabila si in continua crestere. Datorita muncii sustinute a Distribuitorilor Independenti, a seriozitatii si profesionalismului lor, brandul Herbalife si-a castigat un bun renume pe piata.

Herbalife este sponsor oficial in domeniul nutritiei pentru atleti si echipe de talie mondiala. Acestia obtin cele mai bune performante cu ajutorul nutritiei Herbalife.

Sportivii profesionisti sponsorizati de Herbalife, cum este si  Cristiano Ronaldo, folosesc produsele noastre zilnic, ceea ce ii face sa exceleze in cele mai solicitante circumstante.