Gustari sanatoase

Gustari Sanatoase Herbalife – Sustinem “planul de 5 mese”: 3 mese principale si 2 gustari, ca solutie optima in asigurarea cantitatii optime de nutritienti si a dozei de proteine, vitamine si minerale. Studiile indica doza zilnica recomandata de proteine este de 0.8-1g/Kg corp, repartizate echilibrat.

Gustari sanatoase Herbalife-  in proportii controlate joaca un rol esential in dieta zilnica si te ajuta sa nu fii tentat de gustari nesanatoase (sandvisuri, produse de patiserie, batoane de ciocolata) ce favorizeaza depunerea kilogramelor in plus.

Iata de ce la orele 11:00 si 16:00 cind simti nevoia sa maninci ceva, poti alege un fruct, o punga de boabe de soia prajite sau unul din delicioasele batoane proteice Herbalife.

BATOANE PROTEICE CIOCOLATA SI ALUNE

87,00 lei

Batoanele proteice cu aroma de ciocolata si alune sunt o gustare sanatoasa cu un continut ridicat de proteine. Cu aproximativ 140 calorii*, fiecare Baton proteic contine aproape 10g de proteine din lapte, care ajuta la dezvoltarea masei musculare.

BATOANE PROTEICE CU AROMA DE LAMAIE

87,00 lei

Batoanele proteice cu aroma de lamaie sunt o gustare sanatoasa cu un continut ridicat de proteine. Cu aproximativ 140 calorii*, fiecare Baton proteic contine aproape 10g de proteine din lapte, care ajuta la dezvoltarea masei musculare. Crescand masa musculara iti sporesti si rata metabolica a organismului.

BATOANE PROTEICE VANILIE SI MIGDALE

87,00 lei

Batoanele proteice cu aroma de vanilie si migdale sunt o gustare sanatoasa cu un continut ridicat de proteine. Cu aproximativ 140 calorii*, fiecare Baton proteic contine aproape 10g de proteine din lapte, care ajuta la dezvoltarea masei musculare.

BOABE DE SOIA PRAJITE

76,00 lei

Daca sunteti in cautarea unei gustari sanatoase si delicioase, Boabele de soia prajite sunt alternativa perfecta. Acest produs te ajuta sa iti controlezi greutatea si sa oferi un plus de proteine organismului tau. Sunt ideale dacă aveti o viață aglomerată și doriti o gustare sănătoasă în mișcare. Se pot consuma oricand pe parcursul zilei pentru odietă echilibrată și variată, si ca parte a unui stil de viață sănătos si activ.

SUPA DE ROSII GOURMET

140,00 lei

Supa de rosii gourmet este o gustare sanatoasa, bogata in fibre si proteine, ce iti va oferi o senzatie de satietate. Supa de rosii are doar 104 kcal/portie, astfel poti savura o supa gustoasa fara sa te preocupi ca vei lua in greutate. O poti consuma intre mese sau ca aperitiv.