Herbalife 24

CR7 DRIVE

83,00 lei

CR7 Drive este o bautura cu carbohidrati si electroliti creata de Herblife impreuna cu Cristiano Ronaldo. Aceasta bautura este destinata sportivilor de performanta, pentru a mentine nivelului de anduranta pe durata antrenamentelor prelungite. Se consuma in timpul antrenamentelor ajutand la o mai buna absorbtie a apei si a mentine o performanta ridicata a efortului fizic.

FORMULA 1 SPORT

193,00 lei

Practici sport in fiecare zi si iti doresti o alimentatie sanatoasa? Incearca Shake Formula 1 SPORT special creat pentru a oferi organismului proteine, carbohidrati si vitamine. Este o masa hranitoare, usor de preparat. Contine proteine din lapte: atat proteine din zer cat si cazeina, dar cu un continut redus de lactoza. Formula 1 Sport se consuma inainte de antrenament.

H24 HYDRATE

147,00 lei

Bautura hidratanta cu electroliti – Hydrate Herbalife este o bautura special creata pentru persoanele active sau sportivi de performata. Are un gust placut de portocale si este usor de preparat. Aceasta bautura poate fi consumata oricand pe parcursul zilei. Continutul ridicat de complexul de vitamine B iti ofera un plus de energie. Magneziul si Calciul contribuie la un metabolism corect al organismului. Bautura cu elecroliti Hydrate are un continut scazut de calorii si continut mai maic de 1 gr de zahar.

Îţi poţi personaliza consumul zilnic de produse,
în funcţie de nevoile tale specifice de performanţă şi recuperare

H24 PROLONG

186,00 lei

Bautura izotonica Prolong este recomandata persoanelor care practica ciclismul, inotul, fotbalul sau orice activitate sportiva intensa. SURSĂ DUBLĂ DE CARBOHIDRAŢI
AJUTĂ LA SUSŢINEREA PERFORMANŢEI PE DURATA ÎNTREGULUI ANTRENAMENT

Maltodextrina, o catenă lungă de unităţi de glucoză, este descompusă rapid în molecule unice de glucoză.
Acestea sunt absorbite apoi, rapid, prin peretele intestinal, prin intermediul unui mecanism activ de transport.
Fructoza, un carbohidrat cu metabolizare mai lentă, este absorbit printr-un sistem de transport separat.
Combinaţia celor doi carbohidraţi oferă energie imediată, dar şi susţinută, facilitând o mai bună utilizare a caloriilor şi permiţându-le sportivilor să susţină performanţa la un anumit nivel de efort, mai mult timp.

H24 REBUILD ENDURANCE

274,00 lei

H24 Rebuild Endurance este un supliment special creat pentru persoanele care practica activitati fizice intense precum: ciclism, fotbalisti, sportivi de triatlon, alergatori de maraton. Recuperarea fibrei musculare este foarte importanta pentru a restabili nivelul de glicogen din muschi. Rebuild Endurance creste recuperarea si repararea muschilor dupa antrenamente fizice intense. Beneficiile consumului H24 REBUILD ENDURANCE – […]

H24 REBUILD STRENGTH

243,00 lei

Rebuild Strength – nutritie proteica pentru sportivi este suplimentul necesar atat sportivilor de performanta cat si persoanelor care desfasoara antrenamente intense. Acest produs trebuie folosit ca parte dintr-o alimentaţie echilibrată şi variată, care respectă un stil de viaţă sănătos. Rebuild Strength te ajuta sa cresti masa musculara pin aportul de proteine si carbohidrati. Amestecul de aminoacizi liberi si proteinele ​​din zer ajută la reconstruirea mușchiului pe o perioadă de mai multe ore daca se consuma 1 data pe zi dupa antrenament.

PROGRAM IDEAL SPORTIVI

436,00 lei

Sportivii de performanta precum si persoanele care practica activitati sportive intense au nevoie de suplimente pentru a putea sustine efortul depus. Programul este format din 2 produse special create pentru sportivi: Shake Formula 1 pentru sportivi si Rebuild Strength sursa de proteine pentru sportivi.